Πως θα καθαρίσετε και θα απολυμάνετε την οθόνη του smartphone σας και του tablet σας

Τα smartphone και τα Tablet τα χρησιμοποιούμε πλέον καθημερινά στην ζωή μας είτε για εργασία είτε για διασκέδαση.Με λίγα λόγια βρίσκονται συνεχώς στα χέρια μας, τα χέρια μας δημιουργούν δαχτυλιές. Πρόσφατα μια έρευνα έδειξε ότι υπάρχουν περισσότερα βακτήρια στο smartphone μας από τη σε μια δημόσια τουαλέτα. οι αρρώστιες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν είναι γρίπη, διάρροιες και άλλες μολύνσεις για αυτό τον λόγο παίρνουμε τα μέτρα μας.Από την μεριά των κατασκευαστών δεν ενδείκνυται η χρήση χημικών καθαριστικών που περιέχουν αλκοόλ ή αμμωνία.Οπότε ξεχάστε τα διάφορα υγρά τζαμιών,προμηθευτήτε ένα σετ καθαρισμού ξέρω είναι μια δαπανηρή λύση αλλά ας δούμε τη μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτά και αποτελεσματικά μάλιστα.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορες μεμβράνες για τα κινητά τις οποίες τοποθετούμε στο smartphone και στο tablet μας  για να αποφύγουμε τις γρατσουνιές κτλ. Αν έχετε λοιπόν μια τέτοια μεμβράνη μπορείτε άφοβα και χωρίς άγχος να καθαρίσετε το smartphone και το tablet σας με ότι θέλετε.Αν πάλι δεν θέλετε να βάλετε μια τέτοια μεμβράνη για τους δικούς σας λόγους. μπορείτε να κάνετε τα παρακάτω.

Καταρχήν απενεργοποιούμε το smartphone ή Tablet μας και με ένα πανί με μικροΐνες τα οποία αυτά πανάκια είναι ειδικά σχεδιασμένα για ευαίσθητες επιφάνειες και μάλιστα η κατασκευάστρια εταιρεία του Gorilla Glass δηλώνει ότι το πανί με μικροΐνες είναι μία αποτελεσματική μέθοδος για τον καθαρισμό των οθονών. Το βρέχεται λίγο με απιονισμένο νερό(το χρησιμοποιούμε για τα ατμοσίδερα κυρίως) το οποίο δεν αφήνει άλατα πάνω στην οθόνη μας και λίγο λευκό ξύδι το οποίο θα απολυμάνει την οθόνη μας από τα βακτηρίδια και με κυκλικές κινήσεις καθαρίζετε αφού τελειώσετε με την στεγνή μεριά του πανιού στεγνώστε το και αυτό ήταν όλο.

Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και το πανάκι για τα γυαλιά σας ως μια γρήγορη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.