Ανακαλύψτε καινούργια μουσική σε αυτές τις 6 ιστοσελίδες

Βαρεθήκατε να ακούτε τα ίδια και τα ίδια ψάχνοντας στο youtube κτλ. θέλετε κάτι το διαφορετικό ποιο ψαγμένo,θέλετε να ανακαλύψετε κομμάτια που ίσως μόνο εσείς ξέρετε παρακάτω θα βρείτε 6 ιστοσελίδες που κάνουν ακριβώς αυτή την δουλειά. Κάθε μέρα καινούργια κομμάτια όρεξη να έχετε να ακούτε. Προτείνετε και εσείς μερικές παρόμοιες σελίδες αυτού του είδους.



Musicroamer

Στην σελίδα του musicroamer μπορείτε να ανακαλύψετε καινούργια συγκροτήματα και ότι είδος μουσικής θέλετε. Κάνετε αναζήτηση με βάσει το αγαπημένο σας συγκρότημα και θα σας εμφανίσει άλλα παρόμοια συγκροτήματα του ίδιου είδους. Ακόμη δεξιά εμφανίζει μια playlist από τα καλύτερα τραγούδια του συγκροτήματος που μπορείτε μάλιστα να επιλέξετε και να ακούσετε ένα απόσπασμα από το κομμάτι που σας ενδιαφέρει.

Music-map

Μπορείτε online να πληκτρολογήσετε τον αγαπημένο σας τραγουδιστή ή συγκρότημα και να σας εμφανίσει σε σχήμα χάρτη και άλλα παρόμοια συγκροτήματα ή τραγουδιστές .Όσο ένα όνομα βρίσκετε κοντά στο συγκρότημα σας τόσο πιο κοντά βρίσκετε στα γούστα σας. Μπορεί να ανακαλύψετε και καινούργια συγκροτήματα που μπορεί να σας αρέσουν.

Tunefind

Το Tunefind είναι μια σελίδα στην οποία μπορείτε να βρείτε την μουσική που παίζουν διάφορες ταινίες και σειρές και να ακούσετε τα μουσικά κομμάτια που σας ενδιαφέρουν, είναι καλά οργανωμένη σελίδα εύχρηστη και σας δίνει και την δυνατότητα να ακούσετε ένα απόσπασμα από τα κομμάτια που σας ενδιαφέρουν. Την αναζήτηση θα την βρείτε στο τέλος σχεδόν της σελίδας.

Gnoosic

Σε αυτή την σχεδιαστικά απλή σελίδα μπορείτε να βάλετε τα τρία από τα αγαπημένα σας συγκροτήματα, και με βάση αυτά να ψάξει άλλα παρόμοια συγκροτήματα. Θα σας εμφανίσει μόνο το όνομα του συγκροτήματος.


Last.fm

Το Last.fm είναι μια κοινότητα μουσική στην οποία θα βρείτε πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες. Μπορείτε να ψάξετε το κομμάτι που θέλετε τον καλλιτέχνη ή το άλμπουμ. Επίσης διαθέτει και μια εφαρμογή για κινητά και για το pc μέσω της οποίας φτιάχνετε το προφίλ σας, συλλέγει πληροφορίες για την μουσική που ακούει εκείνη την στιγμή ακούει ο χρήστης στον υπολογιστή του. Επίσης έχετε την δυνατότητα να δημιουργείσετε την δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό και playlists και να τα μοιράζεστε με όλους. Πρόκειται για μια τεραστίων διαστάσεων σελίδα με πληροφορίες όπου μπορείτε να ανακαλύψετε νέα μουσική και ανθρώπους με τα ίδια γούστα.

Jango

Πρόκειται για ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο στο οποίο φτιάχνετε τον δικό σας σταθμό περιέχει έναν τεράστιο αριθμό κομματιών γνωστόν και μη. Και όσο εσείς προσθέτετε την δική σας μουσική και ακούτε τον σταθμό σας στο jango βάζει μόνο του καινούργια κομμάτια μέσα στον σταθμό σας τα οποία εσείς δεν έχετε ακούσει και μπορείτε να το κρατήσετε μέσα στον σταθμό σας το κομμάτι η να το διώξετε να μην ξαναπαίξει ποτέ αυτό το κομμάτι. Το jango ένα από τους καλύτερους ιντερνετικούς σταθμούς στο ίντερνετ.

📌Οι καλύτερες χρήσιμες ιστοσελίδες που δεν ήξερες!


Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 17/03/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.