Το KickassTorrents άλλαξε domain από το Kat.ph στο Kickass.to

Το KickassTorrents φαίνεται να μετακομίζει από το Kat.ph στο Kickass.to
To Kickass Torrent έχει μετακινηθεί, προσωρινά ή μη, σε ένα νέο domain (όνομα χώρου, τομέα που εκχωρείται από το Σύστημα Ονομάτων χώρου – DNS ), στο KickAss.to , προφανώς αφήνοντας το πάλιο domain τους. Προς το παρόν υπάρχει ανακατεύθυνση από το παλιό domain στο νέο γεγονός που δείχνει ότι είναι μία προγραμματισμένη κίνηση τους.
Όπως και το Pirate Bay που έχει αλλάξει domains αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, και κάθε φορά το έκανε για να είναι ένα βήμα πιό μπροστά από την αστυνομία, έτσι φαίνεται ότι σκέφτονται και στο Kickass torrents.
Tα καλά νέα για τους πειρατές είναι ότι το site εξακολουθεί να ζει στη νέα διεύθυνση. Επίσης πολλά proxy sites, τα οποίες βοηθούν τους χρήστες εκείνους που ζούν σε χώρες όπου το KickassTorrents είναι αποκλεισμένο , έχουν αρχίσει την ανακατεύθυνση των χρηστών στο νέο τομέα.
Το KickassTorrents μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό όπως το The Pirate Bay, αλλά έχει αρκετά χρόνια που είναι online. Αυτό, βέβαια, σημαίνει πολλή προσοχή από τη βιομηχανία του θεάματος και της αστυνομίας. Και επίσης, το site έχει καταφέρει να παραμείνει εν ζωή χωρίς πάρα πολλά προβλήματα.
Πηγή:iguru.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.