OpenSource το μέλλον!


Η Τεχνολογία Ανοιχτού Κώδικα έχει πολλά να προσφέρει και στον επιχειρηματικό κόσμο καθώς οιLinux-powered υπηρεσίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να πετύχουν, κάνοντας εύκολο το σχεδιασμό και την ανάπτυξή τους.

Υποδομή

Ο Ανοιχτός Κώδικας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εξειδικευμένες δυνατότητες που δύνανται να μεγιστοποιήσουν τους τρέχοντες χρηματοπιστωτικούς και λειτουργικούς πόρους σε κάθε έναν ή σε συνδυασμό και των τριών data centers enviroments: στο customer data center, στο co-location data center, ή στο Stratech cloud.
Ο μόνος παροχέας που είναι σε θέση να προσφέρει και τις τρεις επιλογές, είναι αυτός με το μοντέλο ανάπτυξης Stratech. Προσφέρει ευέλικτη και αποτελεσματική υποδομή IT που μεγιστοποιεί τις υπάρχουσες επενδύσεις της τεχνολογίας σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας με τη χρήση Virtualization. Σε συνδυασμό με την ομαδοποίηση, παρέχει υψηλή διαθεσιμότητα υπηρεσιών.

Μάθετε το Linux

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα online tutorials (τους διαδικτυακούς «διδασκάλους») του Linux.
Τα μαθήματα αυτά σας βοηθούν να κρατήσετε τις γνώσεις σας στο Linux updated, καθώς αποτελούν την «αφρόκρεμα» του Ελεύθερου Λογισμικού.

Όταν τα Παιδιά Μαθαίνουν Linux!

Στις μέρες μας, το να καταφέρνουμε να κρατάμε τα μικρά παιδιά απασχολημένα, είναι μια πρόκληση.
Όπως είναι φυσικό, βλέπουν τους υπολογιστές ως πηγή ψυχαγωγίας και λαχταρούν να τους απολαύσουν.
Το ίδιο δεν κάνουμε άλλωστε και εμείς οι… μεγάλοι;
Εδώ έγκειται η επόμενη μεγάλη πρόκληση, δεδομένου ότι ορισμένους τομείς του Διαδικτύου δεν είναι καθόλου κατάλληλοι για την προβολή του παιδιού και μπορεί δυνητικά να παρουσιάσει πραγματική ζωή dangers.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν διάφορες διανομές του Linux που προορίζονται για παιδιά από την ηλικία των 3 ετών.
Ενδεικτικά, κάποιες απ’ αυτές.
Το Doudou Linux έχει ως στόχο να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ισορροπία, παρέχοντας ένα περιβάλλον που στοχεύει σε παιδιά 2-12 ετών, προσφέροντας ταυτόχρονα διασκέδαση αλλά καιεκπαίδευση.
Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι αυτές οι διανομές είναι και ασφαλείς στη χρήση τους.
Έτσι, μπορείτε να είστε χαλαροί και να αφήνετε τα παιδιά σας να μπαίνουν στο δικό σας λειτουργικό σύστημα που θα τους αποτρέπει επίσης τη δυνατότητα να παρακάμπτουν ό,τι λογισμικό ασφαλείας έχετε εγκαταστήσετε.
Ποτέ μην υποτιμήσετε την ικανότητα ενός παιδικού μυαλού!
Γιατί τότε, θα βρεθείτε προ εκπλήξεων.
Ένας «μεγάλος» ποτέ δεν θα μπορούσε να μαντέψει τι μπορεί να σκαρφιστεί ένα παιδί προκειμένου να επεξεργαστεί το διαδίκτυο.
Οδηγίες για το πώς να περάσετε τα γονικά φίλτρα μπορείτε εύκολα να βρείτε μέσω του Google ή σε δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Γρήγορες υπηρεσίες επιδιόρθωσης προβλημάτων όταν και όποτε προκύπτουν, με:

  • Τον αυτόματο χειρισμό ενημερώσεων συστήματος και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Την παροχή σύνθετων υπηρεσιών, μέσω μηνιαίων συνδρομών
  • Τη βοήθεια που σας παρέχεται απλόχερα ώστε να βρίσκετε, πάντα, τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες και τους στόχους σας

Η Τεχνολογία Ανοιχτού Κώδικα έχει αναμφισβήτητα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας με το να

  • Λύνει τα τυχόν προβλήματα, από την πρώτη κιόλας στιγμή (αντί να περιμένετε πότε θα φιλοτιμηθεί να σας εξυπηρετήσει η εκάστοτε, κλειστού κώδικα, εταιρεία!)
  • Σας παρέχονται οι υπηρεσίες εγκαίρως˙ (τη στιγμή που «καίγεστε» και όχι… «κατόπιν εορτής»!)
  • Προσφέρει δίκαιες και διαφανείς χρεώσεις για τις υπηρεσίες
  • Λαμβάνετε Κοινοποίηση όταν κάποιο άλλο λογισμικό, μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας
Δεν θα ήταν, λοιπόν, δίκαιο να πούμε πως ο Ανοιχτός Κώδικας αντιπροσωπεύει τη μεταφορά της γνώσης, των συμπεριφορών και δεξιοτήτων, μέσω των δυνατοτήτων του υπολογιστή και του δικτύου του;
Πηγή:osarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.