Οργανώστε τους φακέλους σας εύκολα και γρήγορα

Θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα θέλετε στον υπολογιστή σας να είναι όλα οργανωμένα να βρίσκετε εύκολα τον φάκελο που θέλετε;. Θα σας δείξω έναν τρόπο σωστής οργάνωσης για τα αρχεία σας και τους φακέλους σας.
Ας υποθέσουμε ότι ανοίξατε έναν φάκελο και έχετε αυτούς τους φακέλους παρατηρητε ότι είναι ποιο εύκολο να τους εντοπίσουμε όταν έχουνε χρώμα πάνω τους αυτό λοιπόν θα δούμε.


Το πρόγραμμα το οποίο θα ασχοληθούμε και αλλάζει τα χρώματα στους φακέλους μας λέγεται Folderiko  είναι ένα ισχυρό color-coding πρόγραμμα το οποίο στην ιστοσελίδα του εξηγεί 
 τα χαρακτηριστικά του.όταν το εγκαταστήσετε μπορείτε απλά να κάνετε δεξί κλικ σε έναν φάκελο και να επιλέξετε Folderico.Πατήστε Επόμενο εδώ θα επιλέξετε τον τύπο φακέλου  Υπάρχουν δύο θέματα που έρχονται με εγκατεστημένο Folderico, ωστόσο, αν θέλετε περισσότερη ποικιλία, υπάρχουν πολλά περισσότερα θέματα που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα.


Ωστόσο, ο τρόπος που λειτουργεί στα Windows 7 64-bit είναι διαφορετικός από το πώς λειτουργεί και σε άλλες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7 32-bit,XP. Παρακάτω είναι μια εικόνα από την ιστοσελίδα που δείχνει πώς μπορείτε να συνήθως αλληλεπιδρούν με Folderico. Αυτό ισχύει για όλους, αλλά τα Windows 7 64-bit.

Τώρα που έχετε επιλέξει το εικονίδιο σας, απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Apply". Θα παρατηρήσετε επίσης ότι αν ποτέ θέλετε να διαγράψετε την παραμετροποίηση μπορείτε απλά κάντε κλικ στο "Επαναφορά εικονίδιο του φακέλου".
Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά γρήγορα σε ό, τι άλλο μας προσφέρει Folderico. Με το παράθυρο ανοιχτό, θα δείτε μερικά περισσότερα κουμπιά - Επιλογές, Γλώσσα και εργαλεία. Υποθέτω αυτά είναι αρκετά κατανοητά.

Κατεβάστε το Folderico από εδώ.

Ας μην ξεχνάμε την καρτέλα Γλώσσα όμως. Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες γλώσσες και αν τη γλώσσα της προτίμησής σας(υπάρχει ελληνική γλώσσα) δεν εμφανίζεται, μπορείτε να κατεβάσετε επιπλέον γλώσσες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.