Τα καλύτερα Ελληνικά sites ανεύρεσης εργασίας



Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες ιστοσελίδες για εργασία, προγράμματα, προκηρύξεις, πρόσληψης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, δια βίου μάθηση ακόμη και ιστοσελίδες που έχουν να κάνουν με μεταπτυχιακά προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό κ.α. Η σειρά με την οποία βρίσκονται ή ιστοσελίδες εργασίας έχει να κάνει αν είναι καλύτερή ή χειρότερή ή περισσότερο χρήσιμη, λειτουργική ποιο ενημερωμένη κτλ. Το άρθρο ανανεώνετε συχνά.

ΔΥΠΑ (Προτείνεται)


 Προγράμματα, επιδόματα, πληροφορίες νέα και θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο παλιός πλέον ΟΑΕΔ.



 
Στο συγκεκριμένο site θα μπορείτε να ψάξετε για δουλειά σε αγγελίες ανά ειδικότητα, ανά πόλη ή ανά γλώσσα επίσης σας δίνει την δυνατότητα να καταχωρίσετε το βιογραφικό σας ώστε να σας βρουν οι νέοι υποψήφιοι εργοδότες.


To proson είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα job posting η οποία παρέχει υπηρεσίες εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού με χιλιάδες θέσεις εργασίας. 


Workenter


To workenter.gr είναι μια ιστοσελίδα με πλούσιο περιεχόμενο το οποία ανανεώνετε καθημερινά με αγγελίες εργασίας τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στον Δημόσιο, Προκηρύξεις ΑΣΕΠ, Εργασιακά νέα, Προγράμματα εργασίας ΟΑΕΔ, Εξωτερικό και πολλά ακόμη.


Kariera (Προτείνεται)

Εύρεση και αναζήτηση εργασίας σε όλη την Ελλάδα.


indeed


Το indeed είναι μι αξιόπιστη ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας στην οποία μπορείτε να βρείτε θέσεις εργασίας σε όποιον νομό της Ελλάδας θέλετε αλλά και στο εξωτερικό. Δυνατότητα προσθήκης και δημοσίευσης βιογραφικού, ρύθμιση ακριβούς τοποθεσίας σε χιλιόμετρα.


Dikaiologitika (Προτείνεται)

Δημοφιλείς ιστοσελίδα με καθημερινές ανανεώσεις στη σελίδα μπορείτε να δείτε διάφορες προκηρύξεις, προσλήψεις και θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα για όλους τους νομούς της χώρας. 


Το Jooble είναι ένας διεθνής ιστότοπος αναζήτησης εργασίας που λειτουργεί σε 67 χώρες παγκοσμίως. Η εταιρεία ξεκίνησε το 2006 ως μια startup ιδέα από δύο φοιτητές και με το πέρασμα των ετών μετατράπηκε σε μια παγκόσμια πλατφόρμα για αναζήτηση θέσεων εργασίας. Σήμερα, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ιστότοπους στον κλάδο του, με εκατομμύρια χρήστες καθημερινά και υψηλή επισκεψιμότητα, κατατάσσοντάς τον στους τρεις κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα "Θέσεις Εργασίας και Καριέρα" σύμφωνα με το SimilarWeb.

diktuo-ergasias (Προτείνεται) (έχει πρόβλημα με την αναζήτηση)



 
 
 Εδώ θα βρείτε καθημερινά νέες αγγελίες εργασίας αλλά και προγράμματα ΟΕΑΔ, προκηρύξεις ΑΣΕΠ και προγράμματα στήριξης ευπαθών ομάδων.

Από τις ποιο δημοφιλής ιστοσελίδες στην Ελλάδα. Αυτό το site περιέχει Αγγελίες, καριέρες, στελέχη επιχειρήσεων, συμβουλές καριέρας και εκπαίδευσης.


Χρυσή Ευκαιρία


Σωστά οργανωμένη και απολύτως εύχρηστη ιστοσελίδα ή οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε μια θέση εργασίας στον τομέα και το νομό που θέλετε βάση των φίλτρων που θα επιλέξετε, υπάρχουν νέες καταχωρήσεις καθημερινά. Αν και έχει κάποια θέματα σχετικά με την αναζήτηση( π.χ. βάζεις Μακεδονία σου εμφανίζει 2 θέσεις, αλλά όταν βάζεις Θεσσαλονίκη εμφανίζει δεκάδες θέσεις).

Proslipsis (Προτείνεται)



Καθημερινή εφημερίδα για ευκαιρίες εργασίας και εκπαίδευσης.


Voucherergasia (Προτείνεται)



Μια σελίδα στην οποία θα βρείτε θέσεις εργασίας  πληροφορίες για ΑΣΕΠ, εργασιακά, εκπαίδευση κ.α.




Κυρίως νέα και προκηρύξεις εργασίας.

Ergasiakanea (Προτείνεται)


Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορούμε να αναζητήσουμε εργασία στον δημόσιο τομέα στον ιδιωτικό αλλά και νέα σχετικά με επιδόματα, εκπαίδευση, εργασιακά νέα κτλ.

e-dimosio.gr/ergasia (Προτείνεται)


Εδώ μπορείτε να βρείτε θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς όπως στο δημόσιο, ιδιωτικό τομέα προκυρηξεις ΑΣΕΠ, εργασιακά νέα και πολλές άλλες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε δουλειά.

Diorismos (Εργασία) (Προτείνεται)



Το Diorismos.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά Ενημερωτικά - Ειδησεογραφικά δίκτυα και το μεγαλύτερο και εγκυρότερο στην κατηγορία του. 



Θέσεις στο δημόσιο, προκηρύξεις ΑΣΕΠ, Σωμάτων ασφαλείας κτλ.

 
 
Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα εργασιακά και άλλα νέα που αφορούν όλων των ειδών τις εργασίες. Ενημέρωση για λογιστές και επιχειρήσεις για εργασιακά θέματα από μια έγκυρη πηγή.


EURES


Εύρεση θέσης εργασίας στο εξωτερικό, με διάφορα φίλτρα μπορείτε εύκολα να βρείτε την θέση και την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει να εργαστείτε. (Ευρώπη)

Αγγελίες και θέσεις εργασίας, θέσεις δημοσίου επιμόρφωση, ειδήσεις στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

 
Σε αυτή την σελίδα μπορείτε να δείτε εύκολα και γρήγορα αγγελίες εργασίας, η μηχανή ευρέσεως εργασίας ελέγχει καθημερινά τις περισσότερες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας και κατηγοριοποιεί τις αγγελίες εργασίας ανά τομέα. Αναζητήστε δουλεία στην πόλη που σας ενδιαφέρει.

Espaergasia (Προτείνεται)



Τα νέα του ΕΣΠΑ και τις ευκαιρίες εργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα νέα του ΕΣΠΑ και τα προγράμματα του.

Job Search της Google (Προτείνεται)



Είναι μια νέα υπηρεσία στην αναζήτηση της Google, για να βοηθήσει όλους όσους αναζητούν δουλειά να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα συγκεντρωμένες τις αγγελίες εργασίας από όλο το διαδίκτυο.
Δείτε και εδώ έναν οδηγό.

 

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όσοι ψάχνουν εργασία στη γεωργία όπως Βοηθοί συγκομιδής, Γενικές αγροτικές εργασίες, Γεωπόνοι, Χειριστές τρακτέρ. Ακόμη αν είσαι αγρότης και ψάχνεις άτομα μπορείς να τα βρεις εδώ αφού υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής εργαζομένων αλλά και αγροτών.

Eduguide


Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πληροφορίες και όλα τα μεταπτυχιακά των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, μεταπτυχιακά προγράμματα με αναλυτικές πληροφορίες για τη διάρκεια σπουδών, τα δίδακτρα, το πρόγραμμα σπουδών. Ακόμα νέες υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ευκαιρίες για συμμετοχή σε προγράμματα δια βίου μάθησης, άρθρα-συμβουλές για υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές κ.α.
   


Στην σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε πολλές θέσεις εργασίας που αφορούν αποκλειστικά την μόδα.



Goldair Handling είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών χειρισμού επιβατών και φορτίων σε αεροδρόμια. Ξεκίνησε το 1991 και από τότε έχει επεκταθεί διεθνώς, προσφέροντας υπηρεσίες σε πολλά αεροδρόμια παγκοσμίως. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην ασφαλή, αποτελεσματική και άρτια οργανωμένη υποστήριξη των αεροσκαφών και των επιβατών τους.

Careerjet (Προτείνεται)

Η Careerjet.gr είναι μία μηχανή αναζήτησης εργασίας για την Ελλάδα.

Careernet 



Η ιστοσελίδα του careernet είναι μία καλοσχεδιασμένη οργανωμένη και λειτουργική ιστοσελίδας εύρεσης εργασίας στην οποία μπορείτε να βρείτε δουλειά είτε μέσα από τις κατηγορίες ή μπορείτε να επιλέξετε τους νομούς που σας ενδιαφέρουν σε Ελλάδα κυρίως και λίγες θέσεις για εξωτερικό. Υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσετε το βιογραφικό σας να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ και να αποθηκεύετε τις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν.


Εργασιούλης


Το Εργασιούλης είναι μία πλατφόρμα εύρεσης εργασίας εύχρηστη στην οποία μπορείτε να αναζητήσετε δουλειές ανά περιφέρεια ή ειδικότητα.


Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ιστοσελίδα παρακαλώ σχολιάστε.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα τελευταία νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.